يادگيري برنامهنويسي شايد فراتر از هرعلم ديگري نيازمند صرف زمان و پشتکار است؛ در اين مقاله من 4 راه کار عالي و امتحان شده براي يادگيري هر چه راحت تر برنامه نويسي وفرايند کد زدن را به شما آموزش ميدهم .
با اينکه رعايت راه کارهايي که ميگويم کمي در ابتدا کسل کننده و کند به نظر بيايد ولي با تکرارو تمرين در بلند مدت به قول دارن هاردي اثر مرکب آن به نمايش در خواهد آمد و شما را به يک خبره در اين زمينه تبديل خواهد کرد
پس به تجربه شخصي من اعتماد کرده و با من همرا باشيد براي اموزش هاي بيشتر نيز ميتوانيد به صفحه آموزش
هر برنامه و نرمافزار کامپيوتري و شايد حتي من و شما هم نيز از يک سري کد تشکيل شده باشيم!ر که با قرارگيري آنها در کنار يکديگر، عملکرد آن برنامه و ساختار شکل ميگيرد و کار يک برنامهنويس بالطبع نوشتن اين کدها است؛
براي اينکه اين روند را سريعتراز ديگران ياد بگيريد، سعي کنيد با کدها آشنايي کامل داشته باشيد. وقتي با يک نمونه کد مواجه ميشويد، خط بهخط و تمام کاراکتر هاي آن را به دقت بررسي کنيد و تلاش کنيد متوجه شويد که نحوه? عملکرد آن کد چگونه است.
اين کار در ابتدا سخت و نااميدکننده است چراکه در اکثر مواقع حدسي که مي زنيد اشتباه است حتي گاهي يک درصد هم به برنامه? اصلي نزديک نيست! اين لحظه همان جايي است که نبايد نااميد شويد.
چون پس از چند بار که اين کار را انجام داديد، دستوراتي که استفاده شدهاند در ذهنتان باقي مانده و به راحتي ميتوانيد عملکرد برنامه را تشخيص بدهيد و حتي کد را با چند تغيير ساده به يک برنامه? کاملاٌ متفاوت تبديل کنيد.
پس بررسي کدهاي برنامه به صورت خط به خط تا زماني که کاملا به آن مسلط نشده ايد را فراموش نکنيد.
هنگامي که بررسي و تحليل کدها را انجام مي دهيد، تنها راه حل آزمايش حدسي که زديد اين است که آنها را اجرا کنيد؛
براي اين کارفقط کافي است کامپايلر مربوط به زباني که با آن کدها نوشته شدهاند را داشته باشيد تا از طريق آن برنامه? نوشتهشده را مشاهده کنيد، از کپي/پيست کردن کدها داخل کامپايلر جداً و جداً خودداري کنيد و حتماً کدها را خودتان تايپ کنيد چراکه اين کار فوايد بسيار زيادي دارد.
اولين فايدهاش اين است که باعث آشنايي شما با دستورات آن زبان خاص ميشود و دومين و مهمترين فايدهاش اين است که با نحوه? نگارش کدها در آن زبان آشنا ميشويد؛
مثلاً بعد از تايپ کدها به صورت کامل، متوجه خواهيد شد که در پايان هر خط دستور بايد حتماً ; را تايپ کنيد
(موارد خيلي زيادي مشاهده شده است که برنامهنويسان مبتدي هنگام اجراي برنامه، دهها مورد و حتي بيشتر از آن تعداد ارور داشتند که تمامي آنها به علت نبود ترم “;” بوده است.)
بعد از اجراي نمونه کدها سعي کنيد آنها را تغيير بدهيد و تا?ثير تغييرات را مشاهده کنيد؛ انجام اين تغييرات تجربههاي خيلي خوبي براي شما در بر دارد و تا?ثير تغييرات را ميتوان در همان لحظه مشاهده کرد. به علاوه اين که آسانترين راه براي يادگيري ويژگيهاي يک زبان جديد اين است که برخي کدها را آزمايش کرده و تغيير دهيد.
آيا پايتون بهترين و ساده ترين زبان برنامه نويسي است؟
کدها ,برنامه ,کنيد ,يک ,کد ,کار ,است که ,اين است ,که با ,اين کار ,کدها را
درباره این سایت